Saltar al contingut
DescarregaDescarrega

Versions i tornar enrere

Cada vegada que publiques, el teu web té una versió nova: Versió 1, Versió 2, i així successivament. Les trobes a “En línia”, a “Versions”.

Cada versió mostra el dia i l’hora en què es va publicar. La que veu la gent ara està marcada com a “En línia ara”.

WebVersions conservades
Web gratuïtNomés la darrera
Web amb subscripcióLes 30 darreres

Les versions més antigues es treuen a la publicació següent. Estan marcades com a “Ja no es conserva”.

Quan un web amb subscripció torna a ser gratuït, les seves versions anteriors es conserven durant catorze dies: dona-li una subscripció en aquest temps i es poden tornar a posar; després s’esborren.

Un web gratuït diu “Aquest web només conserva la darrera versió.” Així que un web gratuït no pot tornar a una versió anterior.

Prem “Mira-la” al costat d’una versió. S’obre al navegador, en una adreça privada pròpia. Els cercadors no mostren aquestes adreces.

  1. Obre “En línia” i busca la versió a “Versions”.
  2. Prem “Torna a posar-la en línia”.
  3. Tsurito diu, per exemple, “La gent tornarà a veure la versió 3. El que hi ha en aquest ordinador no canvia.”
  4. Prem “Torna a posar-la en línia” una altra vegada per confirmar.

La versió anterior torna a ser en línia a l’instant. El teu ordinador continua tenint la teva darrera feina. La pròxima vegada que publiquis, la teva darrera feina torna a posar-se en línia.

Portar una versió anterior al teu ordinador

Section titled “Portar una versió anterior al teu ordinador”

Per continuar treballant en una versió anterior, prem “Porta-la a aquest ordinador” al seu costat. Després tria:

  • “Porta-la aquí”: la versió substitueix el que hi ha en aquest ordinador. El que hi ha ara es queda al seu historial, i Desfés el recupera.
  • “Porta-la com a còpia a part”: la versió arriba com un web propi, al costat del que tens.

El que hi ha en línia no canvia fins que publiques.

Per desfer un canvi al teu ordinador, prem “Desfés aquest canvi” sota la resposta que el va fer, o torna enrere a “Historial”, al menú de dalt a la dreta. Llegeix Canvia el teu web parlant.